Rahe Kargar
O.R.W.I
Organization of Revolutionary Workers of Iran (Rahe Kargar)
به سايت سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) خوش آمديد.
جمعه ۱۴ دی ۱۳۹۷ برابر با  ۰۴ ژانويه ۲۰۱۹
 
 برای انتشار مطالب در سايت با آدرس  orwi-info@rahekargar.net  و در موارد ديگر برای تماس با سازمان از;  public@rahekargar.net  استفاده کنید!
 
تاریخ انتشار :جمعه ۱۴ دی ۱۳۹۷  برابر با ۰۴ ژانويه ۲۰۱۹
با سلام و هسته نباشی

 

 

ایران در آئینه آمار(۲۴۹)

چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ برابر با ۰۲ ژانويه ۲۰۱۹

تهيه و تنظيم از مريم اسکوئی

 

موضوع آمارهای نقل شده در این بخش:

 

سوختگی سالانه ۱۸۰ هزار ایرانی/ ۳۰۰۰ نفر جان می‌بازند

 

زنان و آمیزش جنسی؛ قربانیان اصلی ایدز در ایران

 

ولادت بیش‌از یک‌ میلیون ایرانی طی ۹ ماه

 

مرگ سالانه ۴۵۷۳ نفر در تهران به دلیل آلودگی هوا

 

شهرداری تهران: ۲۰۰ خانواده در کوره‌های آجرپزی غیر فعال منطقه ۱۹ زندگی می کنند

 

خط فقر در تهران بیش از ۲۵ درصد

 

لنج‌ها در ساحل می‌پوسند/ بیکاری ناخداها و ملوانان/ معیشت ۹۰ درصد مردم گناوه در خطر

 

روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ ایرانی سکته مغزی می‌کنند

 

هشت میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند

 

رشد ۲۵ درصدی خط فقر در ایران

 

۲۹ میلیون نفر در ایران دارای چاقی و اضافه وزن هستند

 

کاهش سن تن‌فروشی و فرار دختران/ آمار بالای سقط‌ های غیرقانونی

 

 

۱۲ دی : سوختگی سالانه ۱۸۰ هزار ایرانی/ ۳۰۰۰ نفر جان می‌بازند

 

مدیرمولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سوختگی سالانه ۱۸۰ هزار ایرانی بر اثر تماس با آتش خبر داد و افزود: از این تعداد متاسفانه سالانه سه هزار نفر جان می‌بازند.

 

رضایی با اشاره به وقوع سالانه بیش از ۱۸۰ هزار مورد سوختگی در کشور، گفت: متاسفانه از این تعداد سالانه سه هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند و این یعنی از هر ۶۰ رخداد سوختگی یک مورد به مرگ می‌انجامد.

 

وی تصریح کرد: همچنین از این تعداد سالانه حدود ۲۸ هزار نفر بستری می‌شوند که عمده موارد بستری مربوط به درجات بالای سوختگی بیش از ۲۰ درصد، سوختگی در سالمندان و نیز سوختگی در کودکان است.

 

رضایی خاطرنشان کرد: همچنیناز این تعداد ۱۳۰۰ نفر بر اثر سوختگی ناشی از برق‌گرفتگی که از آن به عنوان سوختگی الکتریکی یاد میشود دچار قطع عضو می‌شوند و متاسفانه عمده این موارد را در جامعه کارگری شاهد هستیم.

 

وی با بیان اینکه متناسب با میزان سوختگی و اینکه چه عضوی از بدن درگیر شده، درصدی برای سوختگی تعیین می شود، اظهار کرد: درکنار همه درد و رنج ناشی از سوختگی، هر یک درصد سوختگی منجر به بستری در بیمارستان پنج میلیون تومان هزینه به سیستم درمان کشور تحمیل می‌کند که شامل ارائه خدمات جراحی،  بستری در بیمارستان، درمان دارویی و مراقبت های بهداشتی و بازتوانی و فیزیوتراپی است.

 

۹ دی : زنان و آمیزش جنسی؛ قربانیان اصلی ایدز در ایران

 

هشدار در مورد شیوع ایدز از طریق ارتباط جنسی در ایران

 

افزایش ۱۰ برابری انتقال جنسی ایدز در زنان ایرانی

 

دکتر مینو محرز رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران می‌گوید از دو سال پیش تماس جنسی اصلی‌ترین راه انتقال ایدز در ایران شده و تعداد زنانی که از راه جنسی به ویروس اچ‌آی‌وی آلوده شده‌اند ده برابر شده است.

 

دکتر محرز گفت اکثر کسانی که در ایران به اچ‌آی‌وی آلوده شده‌اند بین ۲۵ تا ۴۰ سال دارند و "ضعف اطلاع‌رسانی و نبود آموزش" آنها در معرض ابتلا قرار داده است.

 

در دو دهه گذشته اعتیاد تزریقی مهمترین راه انتقال اچ‌آی‌وی در ایران عنوان شده اما مقام‌های مختلف ایران در سال‌های اخیر درباره "موج سوم ایدز" و این که راه جنسی به مهمترین راه انتقال اچ‌آی‌وی در ایران بدل شده هشدار داده‌اند.

 

بر اساس آخرین گزارش‌های وزارت بهداشت ایران، ٤٧ درصد از مبتلایان در میان آسیب‌پذیرترین گروه‌ها یعنی "زنان تن‌فروش، معتادان تزریقی، مردانی که با همجنس خود تماس جنسی داشته‌اند و زندانیان بوده است."

 

 

 

حداقل نیمی از این تعداد از ابتلای خود اطلاعی ندارند یا اگر دارند کتمان می‌کنند و این افراد می‌توانند با مقاربت‌ جنسی باعث انتقال ویروس ‌شوند.

 

به گفته دکتر محرز، با این که "امروز ایران در دنیا حرف اول را در کاهش آسیب ویروس ایدز در بین معتادان می‌زند" اما انتقال اچ‌آی‌وی از راه تماس جنسی "در جوانان و بویژه زنان رو به افزایش است."

 

۴ دی :  ولادت بیش‌از یک‌ میلیون ایرانی طی ۹ ماه

 

به گزارش ایسنا، براساس گزارش‌های سازمان ثبت‌احوال در ۶ ماهه اول سال ۹۷ ، تعداد ۷۰۶ هزار و۸۳۹ واقعه ولادت ثبت شده است که در این بازه زمانی تعداد مرگ‌ومیر ثبت شده۱۸۲هزار و ۲۵۹ واقعه است. همچنین براساس آمارهای بازبینی شده در نیمه اول سال۹۷، ۳۲۴ هزار و ۷۱۳ واقعه ازدواج و۸۴ هزار و ۱۶ نفر واقعه طلاق در این بازه زمانی به ثبت رسیده است.

 

بر اساس گزارش دیگر ارائه شده توسط سازمان ثبت احوال آمار ولادت و فوت طی ۹ماهه نخست سال ۹۷ نیز اعلام شده است که طبق این آمار، یک میلیون و ۴۶ هزار و ۹۹ واقعه ولادت و در همین بازه زمانی نیز۲۷۶ هزار و ۷۸۷ واقعه فوت ثبت شده است.

 

براساس گزارش‌های منتشر شده سازمان ثبت‌احوال،۲۰ نام دخترانه که در ۹ماهه سال ۹۷ در میان باقی اسامی بیشترین فراوانی را داشته‌اند اعلام شده که شامل فاطمه، زهرا، حلما، زینب، یسنا، آوا، نازنین زهرا، باران، ریحانه، فاطمه زهرا، رها، مرسانا، آیلین، النا، مهرسا، بهار، رقیه، آیناز، محیا و مریم است. همچنین نام‌های امیرعلی، محمد،علی، امیرحسین، حسین، ابوالفضل، امیرعباس، محمد طاها، محمد حسین، کیان، محمدرضا، ماهان، امیرمحمد، سامیار، آراد، مهدی، محمدمهدی، امیررضا، محمدامین و علی اصغر ۲۰ اسامی پسرانه‌ای هستند که در ۹ ماهه سال ۹۷ فراوانی   بسیاری داشتند.

 

۴ دی : مرگ سالانه ۴۵۷۳ نفر در تهران به دلیل آلودگی هوا

 

به گزارش ایلنا، پیروز حناچی در جریان بازدید از ایستگاه دولت آباد خط شش مترو اظهار کرد: در تهران سالانه ۵۷ هزار نفر به طور طبیعی فوت می‌کنند. فوت ۱۲۰۰ نفر که عمدتا مردان در سنین کار و کودکان بالای پنج سال را شامل می‌شوند که این فوتی ها ناشی از حوادث هم است. همچنین ۴۰۰ نفر به دلیل عدم رعایت مسائل ایمنی از دنیا می‌روند.

 

شهردار تهران ادامه داد: ۹.۳ درصد تهرانی‌ها دیابت دارند و ۵۰ درصد آنان اساسا از اینکه دیابت نوع ۲ دارند، اطلاع ندارند پایین ترین سطح کنترل زیست سالمندان را در تهران داریم که شاید عدم پوشش همگانی بیمه یکی از دلایل آن باشد. ۵۰ درصد جمعیت کلسترول بالا و ۳۰ درصد تری‌گلیسیرید بالا دارند.

 

وی افزود: از هر پنج تهرانی یک نفر فشار خون دارد که این آمار یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را شامل می‌شود شیوع پرفشاری ۱۹ درصد است و ۳۶.۱ درصد این افراد از فشار بالای خود اطلاع دارند از هر هشت تهرانی یک نفر فشار خون دارد و از آن مطلع نیست. در سال ۹۶ مرگ بیش از ۱۴۰۰ نفر به خاطر سکته قلبی ناشی از فشار خون گزارش شده است.

 

حناچی در ادامه گفت: در سال ۹۴ ، ۴۵۷۳ نفر بر اثر ذرات معلق بالای ۲.۵ میکرون از دنیا رفته‌اند. سالانه ۱۴۹۴ نفر به دلیل بیماری‌های تنفسی و آلودگی به بیمارستان مراجعه می‌کنند. در سال ۹۴ ذرات معلق نسبت به قبل کاهش یافته و با این وجود این آمار ۳.۱ برابر استانداردهای جهانی است.

 

شهردار تهران اضافه کرد: در ۲۳۹ روز در تهران ذرات معلق بیش از حد استاندارد داشته‌ایم همچنین ۱۰۲ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۹ روز اضطراری داشته‌ایم. ۱۹.۳ تهرانی‌ها چاق هستند و این آ‌مار ۱.۷ برابر در بانوان بیشتر است در افراد ۵۵ سال به بالا هم بیش از ۳۵ درصد است. ۵۰ درصد تهرانی ها ۵۰ درصد کمتر از حد استاندارد سبزی مصرف می‌کنند و از هر پنج تهرانی یک نفر به اندازه کافی واحد میوه دریافت می‌کنند

 

۴ دی : شهرداری تهران: ۲۰۰ خانواده در کوره‌های آجرپزی غیر فعال منطقه ۱۹ زندگی می کنند

 

شهرداری منطقه ۱۹ تهران اعلام کرد که ۲۰۰ خانواده در کوره‌های آجرپزی غیرفعال این منطقه زندگی می کنند.

 

به گزارش ایلنا، براساس گزارش شهرداری به این کوره‌ها نمی‌توان لوله‌های گاز کشید.اداره گاز ضوابط خاص خودش را دارد و برای لوله‌کشی گاز لازم است خانه‌ها دارای پایان کار شهرداری و تایید مهندس ناظر باشند اما این کوره‌ها برای حدود ۹۰ سال پیش است.

 

مساله دیگری که به آن اشاره شده موضوع لوله کشی آب آشامیدنی است.

 

به گزارش شهرداری برای بعضی از کوره‌ها لوله‌های آب کشیده شد. "برای آن دسته از کوره‌ها که لوله‌کشی آب انجام نشده است، سازمان آب با تانکر آب آشامیدنی می‌آورد که مجبور نباشند آب چاه استفاده کنند."

 

۲۷ آذر : خط فقر در تهران بیش از ۲۵ درصد

 

استانها/ خط فقر

 

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به اثرگذاری گرانی مسکن بر گسترش خط فقر گفت: با این اوضاع قیمت‌ها، خط فقر مخصوصا در مناطق پایین شهر تهران احتمالا بسیار بیشتر از رقم ۲۵ درصد است.

 

عبدالله مشکانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس مبنی بر افزایش ۲۵ درصدی خط فقر در تهران آن را کمتر از افزایش خط فقر واقعی برآورد کرد و گفت: باید مشخص شود در این طرح از کجای شهر تهران در مورد خط فقر سوال شده است. همه می‌دانیم که در شهر تهران اختلاف بین بالای شهر و پایین شهر بسیار زیاد است و به نظر می‌رسد با این اوضاع قیمت‌ها خط فقر مخصوصا در مناطق پایین شهر تهران احتمالا بسیار بیشتر از ۲۵ درصد باشد.

 

او با اشاره به گرانی مسکن در تهران و تاثیر آن بر گسترش خط فقر، اظهار کرد: مالیات بر مسکن طرحی است که می‌تواند به کاهش قیمت مسکن دربلندمدت کمک کند، اما واقعیت این است که در کوتاه‌مدت مسکن به طور مستقیم متاثر از رشد نقدینگی است.

 

مشکانی همچنین با بیان این‌که قیمت مسکن به طور مستقیم متاثر از قیمت زمین است، ادامه داد: برای کنترل قیمت زمین باید در وهله‌ اول رشد نقدینگی را کنترل کنیم. کنترل رشد نقدینگی و قیمت زمین تنها در بلندمدت استکه می‌تواند جواب دهد.

 

به گزارش ایسنا، مرکز پژوهش‌های مجلس، طی گزارشی از اوضاع شاخص‌های اقتصادی، خط فقر را در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۷ برآوردکرده است که بر آن اساس بالاترین خط فقر ماهیانه برای شهرستان تهران به دست آمده که در سال ۱۳۹۵ برای یک خانوار چهار نفره دو میلیون و ۷۶ هزار تومان محاسبه شده و در تابستان ۱۳۹۷ در حدود دو میلیون و ۷۲۸ هزار تومان برآورد شده است.

 

بر این اساس خط فقر تهران تنها در تابستان ۱۳۹۷ نسبت به بهار ۱۳۹۷، در حدود ۳۰۰ هزار تومان برای یک خانوار چهار نفره افزایش داشته که این موضوع می‌تواند نشان‌دهنده قرار گرفتن افراد بیشتری در زیر خط فقر در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال‌های قبل باشد.

 

۲۷آذر : لنج‌ها در ساحل می‌پوسند/ بیکاری ناخداها و ملوانان/ معیشت ۹۰ درصد مردم گناوه در خطر

 

به گزارش ایسنا، روزنامه ایران نوشت: «این کار را ول کنم بروم دنبال چه کاری؟» این جمله را انگار که ضرب‌المثلیقدیمی باشد، بارها و بارها از دهان ملوانان و ناخداهای بیکار گناوه می‌شنوم. چند وقتی است که دیگر دریا رفتن برایشان سودی ندارد؛ قیمت بالای سوخت، گمرک، نوسان ارز و درهم، اذیت و آزار مأموران اماراتی… و لیست بلندبالایی که اجازه تکان خوردن لنج‌ها را از ساحل نمی‌دهد. آن طور که سید مهدی موسوی رئیس اتحادیه حمل و نقل دریایی و لنج‌داران استان بوشهر می‌گوید: «۹۵ درصد لنج‌های گناوه و استان بوشهر، دیگر به دریا نمی‌روند و بیش از۳۰ درصدشان به خاطر بی‌رونقی این شغل به کشورهای حاشیه خلیج فارس فروخته شده‌اند.» اما صف بلند لنج‌ها در ساحل، تنها بیکاری ناخداها و ملوانان را در پی‌ ندارد و برای شهری مانند گناوه که معیشت ۹۰ درصد مردمش به دریا گره خورده، اتفاقی ترسناک است.

 

گناوه فقط لنج و بازار است؛ نه کارخانه دارد، نه کشاورزی دارد، نه هیچی؛ اینجا لنج همه چیز است که آن هم وضعیتش به این صورت درآمده. شغل مردم اینجا فقط دریاست. هر لنج لااقل زندگی ۲۰ خانواده را تأمین می‌کند. ملوانی که پنج شش تا بچه دارد، با این وضع چه بکند؟»

 

۲۳ آذر : روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ ایرانی سکته مغزی می‌کنند

 

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر در کشور دچار سکته مغزی می ‌شوند، گفت: اگر درمان سکته حاد مغزی در سه ساعت اولیه صورت گیرد، ۳۰ درصد بیماران بدون ایجاد عوارض و ناتوانی، بهبودی کامل خواهند یافت.

 

به گزارش ایرنا از وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی روز جمعه درباره میزان بروز سکته مغزی در کشور با اعلام این مطلب افزود: در حال حاضر، سالانه ۱۵۰ تا ۱۶۰هزار نفر در ایران دچار سکته مغزی می ‌شوند و ۱۵ درصد این سکته ها به مرگ منجر می ‌شود. همچنین ۳۰ درصد از این افراد زیر ۵۰ سال سن دارند.

۱۹ آذر : هشت میلیون نفر در کشور مبتلا به دیابت هستند

 

انتخاب: رئیس انجمن دیابت ایران گفت: بیش از هشت میلیون نفر در کشور مبتلا به بیماری دیابت هستند و بیشترین درصد ابتلا به این بیماری مربوط به کلانشهرها است.

 

وی ادامه داد: بررسی ها نشان می دهد میزان ابتلا به دیابت در شهرهای کم جمعیت کشور کمتر از مناطق پرجمعیت شهری است زیرا میزان تحرک و فعالیت جسمی در مناطق کم جمعیت بیشتر از سایر مناطق است.

 

رئیس انجمن دیابت ایران اظهار داشت: ۴۲۸ میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت و ۱۹۰ میلیون نفر نیز مستعد ابتلا به این بیماری هستند.

 

دکتررجب گفت: امروز ابتلا به بیماری دیابت در کشورهای پیشرفته به ویژه اروپا روند کنترلی و کاهشی دارد اما منطقه خاورمیانه با ۹۷ درصد شیوع، بیشترین میزان ابتلا به این بیماری در جهان را دارد.

 

وی توضیح داد: سبک زندگی کشورهای در حال توسعه تغییر یافته و به همین علت شیوع بیماری دیابت در این جوامع روبه افزایش است.

 

رئیس انجمن دیابت ایران گفت افزود: دیابت عامل مرگ یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر دردنیاست و ۸۰ درصد تلفات ناشی از دیابت مربوط به کشورهای کم درآمد و با اقتصاد متوسط است.

 

دکتر رجب ادامه داد: ۵۰ درصد از افراد مبتلا به دیابت از بیماری خود اطلاع ندارند.

 

وی تاکید کرد: کاهش فعالیت جسمی، تغذیه نامناسب و استرس از علت های اصلی ابتلا به بیماری دیابت شناخته شده است.

 

سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین نیز گفت: سه هزار و ۳۴۵ نفر بیمار مبتلا به دیابت در این شهرستان شناسایی شده است.

 

دکتر « جواد جواهری» افزود: یک هزار و ۸۳۱ نفر از این بیمارن در مناطق شهری و یک هزار و ۵۱۴ مورد در مناطق روستایی ساکن هستند.

 

وی اظهارداشت: ۸۶ درصد بیماران دیابتی روستایی توسط بهورز و ۷۵ درصد مبتلایان توسط پزشکان تحت مراقبت های ویژه قرار گرفته اند.

 

سرپرستدانشکده علوم پزشکی خمین ادامه داد: آمارها حاکی از آن است که حدود ۶ درصداز جمعیت این شهرستان مبتلا به دیابت هستند که از سرانه کشوری پایین تر است.

 

۱۹ آذر : رشد ۲۵ درصدی خط فقر در ایران

 

به گزارش اعتمادآنلاین؛ مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی در گزارشی اعلام کرد: خط فقر در سال ۹۷، ۲۵ درصد رشد کرد.

 

مطابق بررسی مرکز پژوهش های مجلس از آمار سال ۱۳۹۵ خط فقر سرانه در تهران معادل ماهیانه حدود ۷۷۰ هزار تومان برای هر نفر است که برای یک خانوار ۴نفره ۲ میلیون و ۷۹هزار تومان محاسبه می شود.

 

بازوی پژوهشی مجلس با اشاره به رشد ۲۵ درصدی خط فقر تابستان ۹۷ نسبت به  تابستان ۹۶ اعتقاد دارد که سیاست دولت مانند حمایت از خانوارهای زیر ۳٫۵ میلیون  درآمد و افزایش حداقل دستمزد غیرهدفمند است.

 

۱۷ آذر : ۲۹ میلیون نفر در ایران دارای چاقی و اضافه وزن هستند

 

   به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، چاقی امروزه به عنوان یک بیماری مدرن شناخته می شود و یکی از بزرگترین معضلات جامعه بشری است که بی توجهی و آگاهی ناکافی مردم از آن می توان زندگی جوامع را تهدید کند.

 

استانداردهای جهانی برای تعیین میزان چاقی و اضافه وزن بر اساس شاخص توده بدنی سنجیده می شود که فرمول آن تقسیم وزن بدن به کیلوگرم بر مجذور قد به متر به دست می آید اگر عدد به دست آمده بین ۲۵ تا ۳۰ باشد فرد دارای اضافه وزن است، بین ۳۰ تا ۳۵ فرد چاق است و بیش از ۳۵ فرد دچار چاقی مرضی است.

 

بر اساس گزارش های موجود اکنون ۲۹ میلیون نفر در ایران دارای چاقی و اضافه وزن هستند و این در حالی است که حدود ۷۰ درصد مرگ‌های قابل انتساب به اضافه وزن و چاقی در زنان و مردان، مربوط به بیماری های قلبی عروقی و دیابت است.

 

گزارش های کشوری نشان می دهد در سال ۱۳۵۹، تعداد افراد چاق در ایران، معادل ۲ میلیون نفر بود که به ۱۱ میلیون نفر در سال ۱۳۹۴ رسید و ۵٫۵ برابر افزایش یافته است.

 

همچنین تعداد افراد دچار اضافه وزن در ایران، طی همین دوره، از ۵ میلیون نفر به ۱۸ میلیون نفر افزایش یافت و بیش از ۳٫۵ برابر شده است.

 

به گفته آنان، دیابت دومین بیماری قابل انتساب به بالابودن نمایه توده بدنی، علت حدود ۶۰۰ هزار مرگ در جهان بوده است و از بین تمام مرگ‌های ناشی از دیابت، ۹٫۵ درصد در افراد چاق رخ داده و ۴٫۵ درصد در افرادی بوده که نمایه توده بدنی زیر ۳۰ داشته‌اند. بیماری مزمن کلیوی و سرطان‌ها نیز علت کمتر از ۱۰درصد مرگ‌های قابل انتساب به چاقی و اضافه وزن بوده‌اند.

 

همچنین بر اساس آمارهای موجود، در حال حاضر نزدیک به یک میلیون ایرانی نیازمند عمل جراحی چاقی هستند و هزینه های این عمل بسیار زیاد است.

 

۱۳ آذر : کاهش سن تن‌فروشی و فرار دختران/ آمار بالای سقط‌ های غیرقانونی

 

فرشته روح‌افزا (مدیر طرح و برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره چرایی مخالفتش با ممنوعیت ازدواج کودکان گفت: بیشترین رنج سنی دختران فراری در سنین ۱۳ الی ۱۵ سال است و قطعا آمار دختران فراری ما بیش از دخترانی است که در کودکی ازدواج می‌کنند. همه صحبت من این است که با این قوانین اکثریتی فدای یک اقلیتی می‌شوند که این منطقی نیست.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا آماری در خصوص فرار دختران ۱۳ تا ۱۵ ساله دارید؟ گفت: آمارها موجود است اما بهتر است؛ اعلام نشود، چراکه گفتن آمار موجب می‌شود، افرادی که در این سنین هستند نیز جرأت انجام این کار را پیدا کنند و معتقدم ارائه برخی آمارها باعث آسیب بیشتر در جامعه می‌شود.

 

مدیر طرح و برنامه و تدوین سیاست شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده خاطرنشان کرد: متاسفانه سن تن‌فروشی دختران براساس آمارهایی که ارائه می‌شود، پایین آمده است. همچنین سن دوستی دختران و پسران نیز کاهش پیدا کرده و به سنین دبستان رسیده است. بنابراین دختران در سنین ۱۳ سال موضوعات جنسی را متوجه می‌شوند و به دنبال آن نیز می‌روند و قطعا در این سن نیاز به جنس مخالف و زوج دارند.

مطلب فوق را میتوانید مستقیم به یکی از شبکه های جتماعی زیر که عضوآنها هستید ارسال کنید:  

تمامی حقوق برای سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) محفوظ است. 2024 ©