Rahe Kargar
O.R.W.I
Organization of Revolutionary Workers of Iran (Rahe Kargar)
به سايت سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) خوش آمديد.
يكشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ برابر با  ۱۱ آوريل ۲۰۲۱
 
 برای انتشار مطالب در سايت با آدرس  orwi-info@rahekargar.net  و در موارد ديگر برای تماس با سازمان از;  public@rahekargar.net  استفاده کنید!
 
تاریخ انتشار :يكشنبه ۲۲ فروردين ۱۴۰۰  برابر با ۱۱ آوريل ۲۰۲۱

 

چهره واقعی نظام جمهوری اسلامی

 به روایت علی مطهری

 

آزاده ارفع

 

مدتی است که در فضای مجازی و مشخصا در شبکه "کلاب هاوس"  بحث هایی داغ صورت می گیرد و کسانی که بویژه قصد شرکت در انتخابات ریاست جمهوری را دارند از این فرصت استفاده کرده وبه تبلیغات انتخاباتی میپردازند.علی مطهری  نماینده چند دوره مجلس شورای اسلامی، عضو فراکسیون امید و نائب رئیس مجلس دهم  و کاندید ریاست جمهوری در بحث های روز 17 فروردین "کلاب هاوس" شرکت فعال و جنجالی داشت که انتقادات گسترده ای را برانگیخت.  

از جمله سخنان مطهری که سرو صدای زیادی به پا کرد تحریک شدن مردان هنگام دیدن اندام زنان در کنار دریا بود. او در این باره گفت:" اگر کسی کنار دریا تحریک نمی شود بیمار است. خدا خواسته ما تحریک شویم، باید تحریک شویم. اینکه جوان ما با دیدن دست یک خانم تحریک می شود، خوب است. الان در اروپا مشکل دارند با این مسئله و تحریک نمی شوند. مردها تحریک نمی شوند و زن ها رو می آورند به مردهای آفریقایی!".

مطهری با این سخنان زننده، تحقیرآمیز و بیمارگونه، و توهین نژاد پرستانه به مردان سیاه پوست، واقعیت وجودی خود را که با نگاه کثیف و غرایز حیوانی آمیخته است را به نمایش گذاشت. تحریک شدن با دیدن مو و دست زن مگر جزء بیمار جنسی چیز دیگری می تواند محسوب شود؟. در کشورهایی که مسئله رابطه جنسی آزاد است و تابو محسوب نمی شود این نوع بیماران جنسی را مورد درمان و تراپی قرار می دهند.

از طرف دیگر بیان اینکه مردان ایران با نگاه به دست زن تحریک می شوند شرم آور و توهین به مردان ایران است. البته از نظرات مشعشع؟! علی مطهری در باره مسئله حجاب زنان و تعدد زوجات و نگاه کالایی به زن مطلع بودیم ولی سخنان اخیر او عمق نگاه ارتجاعی امثال مطهری را که سال ها نماینده امت اسلامی درمجلس شورای اسلامی بوده است به نمایش نهاد. نقطه نظراتی که چهره واقعی و زن ستیز جمهوری اسلامی به روایت علی مطهری را آنهم در گیرودار نمایش انتخاباتی ریاست جمهوری دربرابر دید همگان نهاده است.

 

علی مطهری و حجاب اجباری

 

علی مطهری در باره حجاب نیزسخن گفت و اعلام کرد:" من حجاب را انتخاب نمی بینم و به آزادی در آن اعتقاد ندارم. من نیمه عریان بودن را آزادی انسانی نمی دانم و آن را آزادی حیوانی و غریزی تلقی می کنم."مطهری در مخالفت با برخوردهای سختگیرانه با زنان" بدحجاب" گفت:" با بسیاری از سخت گیری ها و برخوردهایی که با افراد بی حجاب می شود مخالفم".البته او در رابطه با این نوع برخوردهای خشن خیابانی درمقابله با زنان "بد حجاب" قبلا هم صحبت کرده بود. او در ادامه سخنانش از طرف همه مردم ایران حکم داد که مردم با حجاب اجباری اعتفاد دارند و گفت: "هنوز هم معتقدم اگر رفراندومی برگزار شود رای اکثر مردم به حجاب اختیاری نخواهد بود." وی در سال 97 زمانی که نائب رئیس مجلس دهم بود همین سخنان را این گونه گفته بود:" با حجاب اختیاری مخالفم چرا که حجاب اختیاری موجب برهنگی می شود اما اجباری بودن حجاب به آن معنا نیست که خیلی سفت و سخت جدی گرفته شود. برای مثال بسیاری از خانم ها هم اکنون حجاب واقعی را رعایت نمی کنند اما کسی هم معترض آنها نمی شود. این سخت گیری ها مضر به حال انقلاب است." در واقع علی مطهری با حجاب اجباری موافق است اما تا زمانی که این اجباربه ضرر انقلاب نباشد. حقوق انسانی و حق زن برای انتخاب پوشش از مقوله هایی است که در مخیله مسئولان نظام نمی گنجد.

مطهری در باره پوشش "ساپورت" در سال 93  با طرح پرسش  اعتراضی از عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور دولت یازدهم روحانی در رابطه با "بدحجابی" زنان و عدم اجرای قانون عفاف و حجاب دوره محمود احمدی نژاد گفت:" جدیدا پدیده ای در جامعه ظاهر شده به نام "ساپورت" یا جوراب های بلند که ریشه آن هم از شبکه های ماهواره ای است، نکته اینجاست که استفاده کنندگان این پوشش وقتی عکس العملی از دولت نمی بینند استنباط می کنند که این نوع پوشش اشکالی ندارد و مشمول پوشش اسلامی هم است". سوال مشخص از وزیر کشور این بود که اولا چرا وزیر کشور نسبت به این" بدحجابی" بی تفاوت است و دوم اینکه چرا به قانون گسترش فرهنگ عفاف و حجاب بی توجهی می شود و چرا بودجه ناچیز اجرای این قانون در لایحه بودجه سال 93 حذف شده است.

وزیر کشور روحانی در پاسخ به این اعتراض علی مطهری آمار تکان دهنده ای را ارائه می دهد که گویای سرکوب شدید زنان به خاطر تحمیل حجاب اجباری است. رحمانی فضلی با اشاره به آمار نیروی انتظامی در برخورد با زنان "بدحجاب" گفت:" بر اساس گزارشی که صبح امروز به دستم رسید تا کنون 220 هزار نفر به نیروی انتظامی برده شده و از آنها تعهد گرفته شده است. این اقدام باعث باز شدن پای 900 هزار نفر به کلانتری ها و دادسراها شده است. تاثیر این حضور در آینده این خواهد بود که حسن سابقه برای اشتغال و تحصیل این افراد صادر نخواهد شد." وی در ادامه گفت:" گزارش نیروی انتظامی که طی سه ماه گذشته آماده شده حکایت از دریافت 18785 تذکر به خانم های بدحجاب ، بازداشت 8629 خانم، 157 خانم توجیه، تعویض لباس و اخذ تعهد، معرفی 45 نفر به دادسرا ، تذکر به 3770 مالک ماشین و برخورد با 5672 خودرو نافی عفاف و حجاب است." وزیر کشور دولت یازدهم روحانی در دفاع از خود این آمار تکان دهنده را به مجلس دهم جمهوری اسلامی ارائه می داد تا نشان دهد که تکالیف خود را به خوبی انجام داده است. اما این گزارش سرکوب ها از نظر نمایندگان امت اسلام در مجلس اسلامی قانع کننده نبوده و او بهمین خاطرکارت زرد از نمایندگان مجلس دریافت کرد.

 با توجه به اینکه رژیم فقها به شدت با "بد حجابی" برخورد می کند به اعتراف خامنه  ای در انقلاب فرهنگی به همان شدت شکست خورده اند. در 6 دی سال 96 ویدا حاجبی در خیابان انقلاب طی یک حرکت نمادین روسری سفید رنگی را بر سر چوبی قرار داد وبه اعتراض به حجاب اجباری آن را تکان داد. در حمایت از این حرکت انقلابی زنان دیگری نیز در سراسر ایران دست به این عمل زدند. رژیم فقها از وحشت همه گیری این حرکت اعتراضی در فاصله 6 دی تا 12 بهمن همان سال 29 زن را دستگیر کردند که برخی از آن ها نیز به حبس های طولانی مدت محکوم شدند. عدم رعایت حجاب اجباری که رژیم به زنان ایران تحمیل کرده است تبدیل به یک مبارزه  روزمره زنان در سراسر ایران شده است.

 

علی مطهری ومسئله تعدد زوجات

 

علی مطهری در سال 98 در مصاحبه با ایسنا در باره تعدد زوجات یا چند همسری هم افاضاتی داشته است که مورد اعتراض برخی از زنان درون نظام نیز قرار گرفت. علی مطهری در باره چند همسری گفته است  :

"چند همسری از حقوق زن است نه مرد." بر خلاف ادعای رسوای مطهری چند همسری حقوق زنان را پایمال کرده، زن را به موضع برده جنسی سقوط میدهد و نه تنها موجب رنج و عذاب زنان می شود بلکه پایه های خانواده را نیز سست کرده و معضل های اجتماعی بیشماری را بوجود می آورد.

 مطهری در ادامه می گوید:" در اثر تلفات بیشتر مردان از زنان در اثر جنگ ها و حوادث ناشی از کار و این که مقاومت جنس ذکور درمقابل بیماری ها از جنس اناث کمتر است، معمولا در اجتماعات مختلف تعداد زنان در سنین ازدواج از مردان در سنین ازدواج بیشتر است و اگر این قانون را مردود بدانیم تعدادی از بانوان از حق تاهل که یک حق طبیعی است محروم می شوند". او برای اثبات نظر خود به دروغ بزرگتری متوسل می شود :" بعد از جنگ جهانی دوم در آلمان تصویب کردند که هر مرد می تواند با چهار زن ازدواج کند و این به خاطر این بود که مردان زیادی در جنگ کشته شده بودند و زنان آماده ازدواج بیشتر بود."  مطهری برای اثبات ادعاهای بی پایه خود به هر جعل واقعیت و دروغی متوسل میشود زیرا در کشور آلمان چنین قوانینی هیچوقت وجود نداشته است. و اما در پاسخ به این ادعا که تعداد جنس مرد کمتر از جنس زن است با  مراجعه  به سرشماری رسمی در سال 95  توسط سازمان آمار ایران  تعداد مردان  51 درصد و تعداد زنان 49 درصد  است. بنابراین   نائب رئیس مجلس دهم و کاندید ریاست جمهوری امسال حتی ازآمار رسمی سرشماری نیز بی اطلاع است!

مطهری البته حق داشتن چند همسری را برای همه مردان قائل نیست و چند همسری را به کسانی که دارای توانایی مالی باشند محدود می کند. او می گوید:"چند همسری برای هر مردی جایز نیست بلکه باید شرط عدالت، توانایی مالی و توانایی جسمی را داشته باشد." از نظر او در واقع حق داشتن چند همسر تنها به مردان متمول تعلق دارد و برای آن که تنها مردان متمول از چنین حقی برخوردار باشد حکومت اسلامی باید مداخله کند :"حکومت اسلامی می تواند در این موضوع دخالت کند و فقط به مردانی اجازه این کار را بدهد که شرایط آن را دارا هستند".

اما با معضلات اجتماعی بیشمار چند همسری چگونه باید مقابله شود؟  مطهری معتقد است که چون چند همسری واجب کفائی و یک  تکلیف شرعی است بنابراین  همسران اول باید با فلسفه شرعی  آن آگاه شوند تا از این طریق جلوی مشکلات بعدی گرفته شود. از نظر او زنان مزدوج مکلف هستند به داد زنانی که هنوزبه ازدواج مردی در نیامده اند برسند و خود داوطلبانه برای شوهرشان زن بعدی را تدارک ببینند:" این قانون برای حل مشکل افزون بودن زنان آماده ازدواج به مردان آماده ازدواج و در واقع برای حل یک معضل اجتماعی وضع شده و مردان و همسران اولی می‌توانند دست به این اقدام بزنند که فلسفه این قانون را می‌دانند و از سطح آگاهی خوبی از معارف اسلامی برخوردارند. در واقع برای برخی مردان واجد شرایط و همسران اولشان این موضوع یک تکلیف و به تعبیری واجب کفایی است".

او به محبت قلبی(عشق) بین زوج هائی که میخواهند ازدواج کنند اشاره می کند و می گوید که وجود محبت قلبی شرط عدالت نیست:" مقصود از شرط عدالت متساوی بودن محبت قلبی نسبت به زوجات نیست زیرا محبت قلبی یک امر اختیاری نیست". بنابراین مسئله ازدواج یک امر صرفا جنسی است و عشق و علاقه و محبت برای وی که برای یک ازدواج با پایه های محکم ضروری است بی ارزش میباشد.

در زمانی که بحث تعدد زوجات درباره "کارگاه های آموزشی مهارت های ارتباطی خانواده های چند همسری" در شبکه های اجتماعی در گرفته بود تعداد زیادی از زنان بویژه زنان متعلق به نظام جمهوری اسلامی نیز زبان به اعتراض گشودند و با تعدد زوجات به مخالفت پرداختند. فائزه هاشمی نیز یکی از آن زنانی بود که در پاسخ به این مسئله به مزاح گفته بود:" اگر چندهمسری لازم و ضروری است و بر خلاف فطرت و طبیعت نیست، چرا مردها حاضر نیستند چندهمسری زنان را تحمل کنند؟ واگر آقایان فکر می‌کنند چندهمسری پسندیده است، آن را برای زنان هم آزاد کنند. بالاخره مجتهدان ما باید به‌ روز باشند. چرا فقط مردها می‌توانند از این موضوع بهره‌مند شوند؟" پاسخ فائزه و تعداد کثیری از زنان درون نظام اسلامی نشان می دهد که تعدد زوجات به  امری ناپسند وغیرقابل دفاع  در جامعه ما مبدل شده است و سران حکومت اسلامی با معیارهای پوسیده و قرون وسطائی خود تا چه اندازه با جامعه ما بیگانه هستند.

 

علی مطهری و موضوع قرص ضد بارداری

 

علی مطهری در سال 98 در سخنرانی در دانشگاه شهید بهشتی در پاسخ به دانشجویی که به او گفت "قرص فراموشی همراهتون بگذارید" گفت :"من قرصام همیشه همراهمه، انواع قرصا رو هم برای شما دارم. قرص ضد بارداری هم خواستی برای شما دارم."

همین صحبت واکنشی علی مطهری به این دانشجو بازتاب گسترده ای در فضای مجازی ایجاد کرد.  برخورد وی را تحقیر به زنان دانستند. زن بودن، بارداری و قرص ضد بارداری از نظر علی مطهری به عنوان توهین و پاسخ کوبنده به دانشجوی پسری که از او سوال کرده بود تعبیر شد. وی در پاسخ به خبرگزاری خبرآنلاین که از او سوال کرده بود که :"آیا پاسخ شما در خور یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس بود؟ گفت:" بله در مقابل صحبت هایی که او کرد (منظور آن دانشجوی پسر است) این پاسخ برای تادیبش لازم بود." این به این معناست که مطهری حاضر نشد از توهین آشکاری که به زنان کرده بود عذر خواهی کند و به شیوه برخورد توهین آمیز خود پافشاری کرد.

البته ذهن آلوده، جنسیت زده و زن ستیز علی مطهری تنها به موارد بالا محدود نیست. از جمله یکی از موارد دیگر این رسوائی ها دیدن صحنه یک زن آستین کوتاه درمیان انبوه هزاران نفری استادیوم فوتبال و اعتراض به عزت الله ضرغامی رئیس اصول گرای صدا و سیما برای پخش این صحنه است. ضرغامی در"همایش ارتقاء کیفیت محصولات فرهنگی" میگوید پس از اعتراض مطهری این فیلم را به دفتر او آوردند و در همان دقیقه پخشی که مطهری گفته بود تنها با کند کردن حرکت فیلم(slow motion) توانستند تصویر زن آستین کوتاه را ببینند درحالی که با پخش معمولی فیلم، صحنه زن آستین کوتاه قابل تشخیص نبود. ضرغامی با ستایش ازتیزبینی مطهری در ادامه میگوید از او پرسیدم که چگونه این صحنه را در شرایط پخش معمولی دیده است؟. ضرغامی در ادامه توضیح میدهد که در پخش تمام مسابقات ورزشی سه ماموربه طورهمزمان در پشت دستگاه سانسورمسئول حذف صحنه هایی از این نوع از زنان هستند. در این جا تشابه فکری رجال مدافع سانسور و مجری سانسوردیده میشود که از قضا هر دو نیز کاندید انتخابات ریاست جمهوری این دوره هستند.

تاریخچه برخوردهای ضد زن ، تحقیر آمیز و نژادپرستانه علی مطهری برای بخش زیادی از مردم ما شناخته شده است و آنچه که در بالا آمد بخشی از دُرافشانی های وی دراین رابطه میباشد. اما ذهن آلوده، ضد زن و نژادپرستانه مطهری چهره واقعی رژیم جمهوری اسلامی و همه رجال و سیاستمداران آن را روایت میکند. تبلیغات انتخاباتی امثال مطهری بهترین تبلیغات ضد انتخاباتی است که مردم ایران و بویژه زنان کشوررامتقاعد میکند که با عدم شرکت درمضحکه انتخاباتی رژیم   درحال فروپاشی، جمهوری اسلامی را هر چه بیشتر منزوی سازند.  

جمعه ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ برابر با ۰۹ آوريل ۲۰۲۱ 

 

مطلب فوق را میتوانید مستقیم به یکی از شبکه های جتماعی زیر که عضوآنها هستید ارسال کنید:  

تمامی حقوق برای سازمان کارگران انقلابی ايران (راه کارگر) محفوظ است. 2024 ©